Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Ryba zapiekana z naleśnikami"
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7654
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 238
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2641
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 549
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7654
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 238
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2641
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 549
Składniki
Wymieszaj na ciasto, odstaw je na pół godziny. Usmaż naleśniki. Cebulę pokrój, usmaż. Dodaj starte na tarce o małych oczkach pieczarki, sól, pieprz i koncentrat pomidorowy. Farszem smaruj naleśniki, pokrój w plastry.
Rybę opłucz, osusz. Posyp solą i pieprzem. Usmaż szpinak z czosnkiem. Dodaj serek, śmietanę, przyprawy. W naczyniu żaroodpornym ułóż rybę, przykryj szpinakiem i plastrami naleśników, posyp pokrojonymi pomidorkami, zapiecz w 190°C przez 40 minut.
CZAS: około godzinyŹródło: Dobry Tydzień