Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Ryba zapiekana z naleśnikami"
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 98341
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1935
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5781
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5784
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 98341
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1935
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5781
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5784
Składniki
Wymieszaj na ciasto, odstaw je na pół godziny. Usmaż naleśniki. Cebulę pokrój, usmaż. Dodaj starte na tarce o małych oczkach pieczarki, sól, pieprz i koncentrat pomidorowy. Farszem smaruj naleśniki, pokrój w plastry.
Rybę opłucz, osusz. Posyp solą i pieprzem. Usmaż szpinak z czosnkiem. Dodaj serek, śmietanę, przyprawy. W naczyniu żaroodpornym ułóż rybę, przykryj szpinakiem i plastrami naleśników, posyp pokrojonymi pomidorkami, zapiecz w 190°C przez 40 minut.
CZAS: około godzinyŹródło: Dobry Tydzień