Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Swietne dla pasjonatów pikantnej kuchni
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1491
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 52
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1382
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 276
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1491
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 52
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1382
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 276
Składniki
Ryż ugotować w osolonej wodzie, pierś z kurczaka oczyścić z błon i opłukać. Pokroić na małe kawałeczki, chilli posiekać na drobną kosteczke. Usmażyć pierś razem z chilli na złoty kolor dołożyć posiekane papryki czerwoną i żółtą, dodać kukurydze, zalać pomidorami z puszki, Dusić aż warzywa będą miękkie, posolić do smaku,dodać słodką papryke.Podawać z ugotowanym ryżem.