Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
SUPER PROSTE A ZARAZEM SMACZNE
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1354
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5875
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8847
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18553
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1354
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5875
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8847
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18553
Składniki
do żaroodpornego naczynia wsypać ryż do niego wlać wode ,następnie curry troszeczke wymieszać na to ułożyć pokrojoną w krążki cebule a na koniec skrzydełka które dosyć mocno przyprawiamy
zamykamy i wkładamy do nagrzanego piekanika na około półtorej godzinki (160-170stopni) na koniec pozostawiamy w wyłączonym piekarniku na 10-15min. życze smacznego