Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
SUPER PROSTE A ZARAZEM SMACZNE
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 204
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 81
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 204
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 81
Składniki
do żaroodpornego naczynia wsypać ryż do niego wlać wode ,następnie curry troszeczke wymieszać na to ułożyć pokrojoną w krążki cebule a na koniec skrzydełka które dosyć mocno przyprawiamy
zamykamy i wkładamy do nagrzanego piekanika na około półtorej godzinki (160-170stopni) na koniec pozostawiamy w wyłączonym piekarniku na 10-15min. życze smacznego