Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11871
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 111
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8555
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155331
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1159
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11871
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 111
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8555
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155331
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1159
Składniki
cebulę pokroić w kostkę i podsmażyć, dodać do niej paprykę i pieczarki też pokrijone w kostkę i dusić na małym ogniu ok 7 min. parówki pokroić w talarki i dodać do duszonych warzyw podlać wodą. Do garnuszka wlewamy trochę wody ( niecałe pół garnyszka) i dodajeny przecier oraz fix. tak sporządzony roztwór wlewamy do warzyw z parówkami i dusimy ok 10. przyprawiamy do smaku solą pieprzem oraz papryką wedle własnego uznania. podawaą z ugotowanym ryżem. smacznego