Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35702
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1207
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1757
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6010
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35702
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1207
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1757
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6010
        
        Składniki
cebulę pokroić w kostkę i podsmażyć, dodać do niej paprykę i pieczarki też pokrijone w kostkę i dusić na małym ogniu ok 7 min. parówki pokroić w talarki i dodać do duszonych warzyw podlać wodą. Do garnuszka wlewamy trochę wody ( niecałe pół garnyszka) i dodajeny przecier oraz fix. tak sporządzony roztwór wlewamy do warzyw z parówkami i dusimy ok 10. przyprawiamy do smaku solą pieprzem oraz papryką wedle własnego uznania. podawaą z ugotowanym ryżem. smacznego