Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, zdrowe, kolorowe :))
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34168
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1380
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34168
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1380
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Składniki
Ryż ugotować w osolonej wodzie. Marchew, pietruszkę, seler zetrzeć na tarce o dużych oczkach, por, zieloną cebulkę i czosnek pokroić. Udusić razem ze wszystkimi przyprawami do miękkości, dodać pokrojone mięsko, ja akurat miałam ze skrzydła indyka. Wymieszać z ryżem i pałaszować. Można też dodać koncentrat pomidorowy zamiast kurkumy dla innego koloru i smaku. Życzę smacznego