Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4878
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13240
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5791
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7430
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4878
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13240
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5791
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7430
Składniki
Ziemniaki pokroić w plasterki i usmażyć na patelni na złoto. Ogórki i jajka pokroić w plasterki, wymieszać z podsmażonymi ziemniakami. Dodać posiekany koperek, majonez, doprawić sola i pieprzem. Odstawić na pół godziny żeby smaki się przegryzły.