Do góry

Dania główne Przepis na:

Sałatka niemiecka

Sałatka niemiecka

Autor:

Przepisów i artykułów: 15 Ocena: 24

Dodano:

Odsłon: 2969

sycąca sałatka na zimowe wieczory

Składniki

  • ugotowane ziemniaki, 5
  • ogórki kiszone, 6
  • jajka na twardo, 4
  • koperek
  • majonez, 2 łyżki
  • sól, pieprz, olej
3-4 os. 30 min średnie przystępne
Reklama
Reklama
Sałatka niemiecka

Przygotowanie

  1. Ziemniaki pokroić w plasterki i usmażyć na patelni na złoto. Ogórki i jajka pokroić w plasterki, wymieszać z podsmażonymi ziemniakami. Dodać posiekany koperek, majonez, doprawić sola i pieprzem. Odstawić na pół godziny żeby smaki się przegryzły.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

taura 11 listopada 2010 Fajne. Myślę, że można sałatkę podawać do mięsa obiadowego

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń