Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do przygotowania, dobre w smaku.
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1447
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1619
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 56
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1447
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1619
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 56
Składniki
(Razem winogron ma być 25 dag.) Opłukane winogrona kroimy ma połowę, usuwamy pestki, dodajemy orzechy i po- krojone w drobną kostkę sery, składniki lekko mieszamy. Przygotowujemy sos: ser pleśniowy rozciera- my widelcem, dodajemy śmietanę, sherry, pieprz i gałkę muszkatołową. Sałatkę nakładamy do szklanych pucharków, sos podajemy oddzielnie w sosjerce.