Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do przygotowania, dobre w smaku.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7942
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1261
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13728
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7942
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1261
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13728
Składniki
(Razem winogron ma być 25 dag.) Opłukane winogrona kroimy ma połowę, usuwamy pestki, dodajemy orzechy i po- krojone w drobną kostkę sery, składniki lekko mieszamy. Przygotowujemy sos: ser pleśniowy rozciera- my widelcem, dodajemy śmietanę, sherry, pieprz i gałkę muszkatołową. Sałatkę nakładamy do szklanych pucharków, sos podajemy oddzielnie w sosjerce.