Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do przygotowania, dobre w smaku.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1957
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1640
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2635
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1957
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1640
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2635
Składniki
(Razem winogron ma być 25 dag.) Opłukane winogrona kroimy ma połowę, usuwamy pestki, dodajemy orzechy i po- krojone w drobną kostkę sery, składniki lekko mieszamy. Przygotowujemy sos: ser pleśniowy rozciera- my widelcem, dodajemy śmietanę, sherry, pieprz i gałkę muszkatołową. Sałatkę nakładamy do szklanych pucharków, sos podajemy oddzielnie w sosjerce.