Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
A myślałam że krewetki nie są smaczne :)
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2651
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 995
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2651
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 995
Składniki
krewetki marynujemy w niewielkiej ilości oliwy z czosnkiem - do 250 g wycisnęłam 2 spore ząbki - do tego dodałam sporą ilość ziół prowansalskich.
Do rozgrzanego masła wrzucamy drobno posiekana cebulkę i zamarynowane wcześniej krewetki. Smażymy do wyparowania płynu,, a nastepnie układamy na wcześniej przygotowane warzywa- polane jogurtem nat- do jogurtu dodałam zioła sałatkowe .