Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bazą sałatki jest makaron risini, który wygląda jak ryż, a całość uzupełnia niezwykły smak pasty śródziemnomorskiej z suszonymi pomidorami.
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 73
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 145
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 75
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 73
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 145
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 75
Składniki
Makaron ugotować al dente w osolonej wodzie, jajka ugotować na twardo i pokroić w kostkę, tuńczyka odsączyć z oleju, kukurydzę odsączyć.
Połączyć wszystkie składniki: makaron, tuńczyk, jaja, kukurydzę.
Majonez wymieszać z pastą śródziemnomorską i połączyć z sałatką, przyprawić solą.