Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8192
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 423
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8192
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 423
Składniki
Rozbić kotlety, posolić, popieprzyć, posmarować musztardą, polecam rosyjską. Na tak przygotowane mięso układamy plaster ogonówki, cebulę (cebulę zastąpiłam porem) i kawałek ogórka, zwijamy w rulonik i spinamy wykałaczką. Wkładamy do rondla i dusimy z cebulką, można zrobić sos według własnego smaku. Bardzo dobre smacznego.