Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inna odmiana zwykłego kotleta schabowego.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113064
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 447
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 791
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 591
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113064
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 447
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 791
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 591
Składniki
Kotlety lekko rozbić, natrzeć z obu stron solą i pieprzem. z jednej strony nasmarować musztardą. Na połówce kotleta ułożyć plasterki czosnku i posypać ziołami. Złożyć na pół. brzegi przyklepać tłuczkiem aby się skleiły.
Jajka, mąkę i mleko zmiksować, doprawić. ciasto powinno być gęste. Kotlety maczać w cieście i smażyć na małym ogniu na oleju 8 minut z każdej strony. Polecam i życzę smacznego.