Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inna odmiana zwykłego kotleta schabowego.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 358
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11149
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3865
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1335
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 358
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11149
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3865
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1335
Składniki
Kotlety lekko rozbić, natrzeć z obu stron solą i pieprzem. z jednej strony nasmarować musztardą. Na połówce kotleta ułożyć plasterki czosnku i posypać ziołami. Złożyć na pół. brzegi przyklepać tłuczkiem aby się skleiły.
Jajka, mąkę i mleko zmiksować, doprawić. ciasto powinno być gęste. Kotlety maczać w cieście i smażyć na małym ogniu na oleju 8 minut z każdej strony. Polecam i życzę smacznego.