Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Skrzydełka w marynacie Kentucky, pieczone w woreczku, idealnie komponujące się z ryżem i korniszonkami !
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 663
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2048
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4034
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3987
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 663
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2048
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4034
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3987
Składniki
Skrzydełka umyłam, każde przesmarowałam odrobiną miodu i posypałam obficie przyprawą do skrzydełek. Marynowałam całą noc w lodówce. Po przełożeniu do woreczka, wstawiłam je do piekarnika rozgrzanego do 180 st na 40-45 minut. Na 10 minut przed końcem pieczenia, rozcięłam woreczek (uwaga na parę!! ) i wysypałam skrzydełka na naczynie żaroodporne, żeby skórka nieco się przypiekła :) Podane z ryżem i 'sosikiem' który wytworzył się podczas pieczenia Pyszna sprawa :)