Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1263
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 648
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1368
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1263
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 648
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1368
Składniki
Dokładnie wymieszac skladniki marynaty.Skrzydełka gotowac przez 15 min. przeciac w stawach ,wlozyc do miski.Zalac marynata i pozostawic na 12 godz.w lodowce.Po wyjeciu z zalewy ulozyc na blasze i wstawic do piekarnika nagrzanego do temp.200-220C (resztki marynaty wylac na skrzydełka).Przykryc pergaminem i piec ok.30 min. po czym odwrocic, posmarowac resztka zalewy i piec jeszcze ok.7-8 min.