Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 76
Karkówka z ziemniakami to takie danie dwa w jednym. Po jego podaniu nie trzeb...
Odsłon: 1006
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 76
Karkówka z ziemniakami to takie danie dwa w jednym. Po jego podaniu nie trzeb...
Odsłon: 1006
Składniki
Dokładnie wymieszac skladniki marynaty.Skrzydełka gotowac przez 15 min. przeciac w stawach ,wlozyc do miski.Zalac marynata i pozostawic na 12 godz.w lodowce.Po wyjeciu z zalewy ulozyc na blasze i wstawic do piekarnika nagrzanego do temp.200-220C (resztki marynaty wylac na skrzydełka).Przykryc pergaminem i piec ok.30 min. po czym odwrocic, posmarowac resztka zalewy i piec jeszcze ok.7-8 min.