Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moje dzisiejsze danie to łazanki trochę inaczej przygotowane bo z makaronem ś...
Odsłon: 45
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2307
Moje dzisiejsze danie to łazanki trochę inaczej przygotowane bo z makaronem ś...
Odsłon: 45
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2307
Składniki
Dokładnie wymieszac skladniki marynaty.Skrzydełka gotowac przez 15 min. przeciac w stawach ,wlozyc do miski.Zalac marynata i pozostawic na 12 godz.w lodowce.Po wyjeciu z zalewy ulozyc na blasze i wstawic do piekarnika nagrzanego do temp.200-220C (resztki marynaty wylac na skrzydełka).Przykryc pergaminem i piec ok.30 min. po czym odwrocic, posmarowac resztka zalewy i piec jeszcze ok.7-8 min.