Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Ślimaczki a la pizza"
Ślimaczki z serem smakowite co nie co do zjedzenia! Dobre na szkolną przekąskę!
Odsłon: 13361
Wszyscy uwielbiają sałatkę gyros – dobrze doprawioną i skąpaną w dużej ilości...
Odsłon: 3712
Domowe kołaczyki to słodkości, na które większość się skusi. W tym wydaniu z...
Odsłon: 217
Wszyscy uwielbiają sałatkę gyros – dobrze doprawioną i skąpaną w dużej ilości...
Odsłon: 3712
Domowe kołaczyki to słodkości, na które większość się skusi. W tym wydaniu z...
Odsłon: 217
Składniki
30 min • Porcja 235 kcal • Koszt porcji 1,30 zł • Na 20 szt.
Ciasto francuskie lekko smaruję keczupem, zostawiając przy jednym z dłuższych brzegów ok. 3 cm marginesu. Oprószam je oregano, wykładam pokrojoną wędlinę oraz ser i posypuję szczypiorkiem.
Ciasto zwijam w roladę – suchy brzeg dociskam tak, by się przykleił. Ostrym nożem kroję roladę w 2-cm. plastry (jeśli podczas krojenia się spłaszczyły, lekko je formuję w krążki).
Krążki wykładam na blaszkę z papierem do pieczenia. Piekę 15-20 min do zrumienienia w 200°C.
<strong>Monika Włudarska z Janikowic</strong>Źródło: Kobieta i życie
Przepisy Dania główne
Dania główne
Wielkanocna pieczona kiełbasa . Niezawodny przepis!
Dania główne
Gotowane kawałki kurczaka panierowane i smażone
Dania główne
Bigos z młodej kapusty
Dania główne
Pierogi lubelskie
Wielkanocna pieczona kiełbasa . Niezawodny przepis!
Witajcie. Chciałbym wam zaprezentować mój sprawdzony przepis na wielkanocną...
Odsłon: 99
Gotowane kawałki kurczaka panierowane i smażone
Polecam bardzo smaczne danie z gotowanych kawałków kurczaka , które po ugotow...
Odsłon: 134