Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Soczysty stek z pomidorami"
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4275
Dzisiejszy deser to rolada biszkoptowa wypełniona lodami waniliowymi z dodatk...
Odsłon: 68
Szaszłyki z szynki wieprzowej, bananów oraz brzoskwiń z dodatkiem aromatyczne...
Odsłon: 43
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 80
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 388
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4275
Dzisiejszy deser to rolada biszkoptowa wypełniona lodami waniliowymi z dodatk...
Odsłon: 68
Szaszłyki z szynki wieprzowej, bananów oraz brzoskwiń z dodatkiem aromatyczne...
Odsłon: 43
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 80
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 388
Składniki
Mięso posmaruj olejem z każdej strony. Ułóż na nagrzanym ruszcie lub grillu, a następnie piecz 10-15 minut, od czasu do czasu przewracając.
Gdy będzie miękkie, posyp solą i pieprzem.
Pomidory przekrój na pół, razem z papryką umieść na aluminiowej tacce.
Posyp startym na wiórki masłem, solą, pieprzem, posiekaną natką pietruszki i tartą bułką. Ułóż na ruszcie i piecz 5 minut. Podawaj do steków. Mięso możesz również polać sosem sojowym.
Czas: 30 min. 1 porcja = 350 kcal.Źródło: Kurier TV