Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos w sumie powinien się nazywać " sprzątam lodówkę i nic nie wyrzucam "
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 134
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1234
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 213
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 134
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1234
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 213
Składniki
Warzywa pokrój w paseczki, podsmaż na oleju, dodaj mięso mielone ( u mnie 1 kotlet mielony pokrojony w kosteczkę - reszta z obiadu ) Dodaj trochę wody i uduś.
Dodaj koncentrat pomidorowy , przyprawy i kukurydzę . Smacznego !!!
Sos wykorzystałam do naleśników. Smacznego !!!!