Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miałam za dużo cukini , więc powstał taki sos
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4847
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13166
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5777
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7389
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4847
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13166
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5777
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7389
Składniki
Cukinię nie obieraj, obieraczką zrób cieniutkie plastry razem z skórką ( wtedy cukinia się nie rozpadnie) .
Cebulę pokrój i zeszklij na oleju do tego dodaj starte na tarce pieczarki dodaj cukinię duś z 5 minut. Dodaj gotowane mięso ( u mnie akurat pierś z kurczaka - resztka z obiadu )
Wlej śmietanę, dopraw solą i pieprzem i czosnkiem . Podawaj z makaronem , ryżem lub bułką Smacznego !!