Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Sos z natki pietruszki"
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14132
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1635
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16107
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6483
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14132
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1635
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16107
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6483
Składniki
Czas: 15 min. 1 porcja = 150 kcal.
Natkę pietruszki umyj i wysusz, przebierz liście i usuń grube łodygi.
Razem z oliwą z oliwek i czosnkiem zmiksuj do uzyskania w miarę gładkiej konsystencji.
Dodaj do smaku łyżkę octu, szczyptę soli i pieprzu.
Do miksowanych składników możesz opcjonalnie dodać papryczkę chilli lub świeże oregano.Źródło: Kurier TV