Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Sos z natki pietruszki"
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8481
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 546
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8481
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 546
Składniki
Czas: 15 min. 1 porcja = 150 kcal.
Natkę pietruszki umyj i wysusz, przebierz liście i usuń grube łodygi.
Razem z oliwą z oliwek i czosnkiem zmiksuj do uzyskania w miarę gładkiej konsystencji.
Dodaj do smaku łyżkę octu, szczyptę soli i pieprzu.
Do miksowanych składników możesz opcjonalnie dodać papryczkę chilli lub świeże oregano.Źródło: Kurier TV