Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Sos z natki pietruszki"
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4825
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13106
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5765
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7365
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4825
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13106
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5765
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7365
Składniki
Czas: 15 min. 1 porcja = 150 kcal.
Natkę pietruszki umyj i wysusz, przebierz liście i usuń grube łodygi.
Razem z oliwą z oliwek i czosnkiem zmiksuj do uzyskania w miarę gładkiej konsystencji.
Dodaj do smaku łyżkę octu, szczyptę soli i pieprzu.
Do miksowanych składników możesz opcjonalnie dodać papryczkę chilli lub świeże oregano.Źródło: Kurier TV