Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne danie bezmięsne...
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7584
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 209
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2433
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 530
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7584
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 209
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2433
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 530
Składniki
Posiekaną w kostkę cebulę zeszklic na oliwie,dodac posiekany czosnek chwilę przesmażyc,dodac pokrojoną w kostkę paprykę i pieczarki.Dusic do miękkości warzyw.
Następnie dodac pokrojone pomidory i przecier.Dodac przyprawy i dusic aż sos nabierzę gęstej konsystencji.Jeszcze raz doprawic do smaku.
Ugotowac makaron al dente,talerz posypac serem,wyłożyc makaron,znowu posypac serem,na to sos i parmezan...smacznego :)