Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne danie bezmięsne...
Dzisiaj inna odsłona krewetki królewskiej. Bardzo polecam z racji smaku oraz...
Odsłon: 232
Bułaczanka to tradycyjna kiszka z mięsem wieprzowym pochodząca z województwa...
Odsłon: 2085
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 10179
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, najlepsze jakie jadłam, nadziewane u...
Odsłon: 967
Dzisiaj inna odsłona krewetki królewskiej. Bardzo polecam z racji smaku oraz...
Odsłon: 232
Bułaczanka to tradycyjna kiszka z mięsem wieprzowym pochodząca z województwa...
Odsłon: 2085
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 10179
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, najlepsze jakie jadłam, nadziewane u...
Odsłon: 967
Składniki
Posiekaną w kostkę cebulę zeszklic na oliwie,dodac posiekany czosnek chwilę przesmażyc,dodac pokrojoną w kostkę paprykę i pieczarki.Dusic do miękkości warzyw.
Następnie dodac pokrojone pomidory i przecier.Dodac przyprawy i dusic aż sos nabierzę gęstej konsystencji.Jeszcze raz doprawic do smaku.
Ugotowac makaron al dente,talerz posypac serem,wyłożyc makaron,znowu posypac serem,na to sos i parmezan...smacznego :)