Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeżeli w przerwie na reklamę zgłodniałeś to zrób spaghetti. To zajmie tylko 10 minut!
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 37
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 97
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10318
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 107
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 965
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 37
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 97
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10318
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 107
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 965
Składniki
Mięso mielone wrzucamy na patelnie i podgrzewamy przez 8 minut na dużym ogniu, często mieszając. W tym czasie gotujemy makaron - im dłuższy tym lepszy - zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Do mięsa dodajemy sos ze słoika i całość podgrzewamy jeszcze 2 minuty. Makaron kładziemy na talerze, na to sos i ozdabiamy tartym serem.