Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeżeli w przerwie na reklamę zgłodniałeś to zrób spaghetti. To zajmie tylko 10 minut!
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 739
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424846
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10664
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336940
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 739
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424846
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10664
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336940
Składniki
Mięso mielone wrzucamy na patelnie i podgrzewamy przez 8 minut na dużym ogniu, często mieszając. W tym czasie gotujemy makaron - im dłuższy tym lepszy - zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Do mięsa dodajemy sos ze słoika i całość podgrzewamy jeszcze 2 minuty. Makaron kładziemy na talerze, na to sos i ozdabiamy tartym serem.