Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeżeli w przerwie na reklamę zgłodniałeś to zrób spaghetti. To zajmie tylko 10 minut!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1121
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1130
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13146
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1121
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1130
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13146
Składniki
Mięso mielone wrzucamy na patelnie i podgrzewamy przez 8 minut na dużym ogniu, często mieszając. W tym czasie gotujemy makaron - im dłuższy tym lepszy - zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Do mięsa dodajemy sos ze słoika i całość podgrzewamy jeszcze 2 minuty. Makaron kładziemy na talerze, na to sos i ozdabiamy tartym serem.