Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeżeli w przerwie na reklamę zgłodniałeś to zrób spaghetti. To zajmie tylko 10 minut!
W lodówce miałam ser, którego termin ważności dobiegał końca, zostało mi też...
Odsłon: 105
Pyszny blok czekoladowy w wersji fit z pistacjami, żurawiną, suszonymi śliwka...
Odsłon: 341
Jeśli szukasz pomysłu na szybką zapiekankę albo chcesz odgrzać gotowe już pie...
Odsłon: 90
Kto nie kocha pierogów? Ale tylko takich z dużą ilością aromatycznego nadzien...
Odsłon: 1030
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały i delikatny domowy pasztet wie...
Odsłon: 254
W lodówce miałam ser, którego termin ważności dobiegał końca, zostało mi też...
Odsłon: 105
Pyszny blok czekoladowy w wersji fit z pistacjami, żurawiną, suszonymi śliwka...
Odsłon: 341
Jeśli szukasz pomysłu na szybką zapiekankę albo chcesz odgrzać gotowe już pie...
Odsłon: 90
Kto nie kocha pierogów? Ale tylko takich z dużą ilością aromatycznego nadzien...
Odsłon: 1030
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały i delikatny domowy pasztet wie...
Odsłon: 254
Składniki
Mięso mielone wrzucamy na patelnie i podgrzewamy przez 8 minut na dużym ogniu, często mieszając. W tym czasie gotujemy makaron - im dłuższy tym lepszy - zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Do mięsa dodajemy sos ze słoika i całość podgrzewamy jeszcze 2 minuty. Makaron kładziemy na talerze, na to sos i ozdabiamy tartym serem.