Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeżeli w przerwie na reklamę zgłodniałeś to zrób spaghetti. To zajmie tylko 10 minut!
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 112
Klasyczny włoski deser w innej odsłonie. Mój tort miał być bardziej czekolado...
Odsłon: 145
Idealny dodatek to chrupiącego, świeżego pieczywa składający się z białego se...
Odsłon: 277
Prosty przepis na smaczne i zdrowe domowe chrupkie pieczywo. Składa się jedyn...
Odsłon: 45
Prosty, szybki i zdrowy twarożek z pieczonym czosnkiem i nasionami kozieradki...
Odsłon: 7
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 112
Klasyczny włoski deser w innej odsłonie. Mój tort miał być bardziej czekolado...
Odsłon: 145
Idealny dodatek to chrupiącego, świeżego pieczywa składający się z białego se...
Odsłon: 277
Prosty przepis na smaczne i zdrowe domowe chrupkie pieczywo. Składa się jedyn...
Odsłon: 45
Prosty, szybki i zdrowy twarożek z pieczonym czosnkiem i nasionami kozieradki...
Odsłon: 7
Składniki
Mięso mielone wrzucamy na patelnie i podgrzewamy przez 8 minut na dużym ogniu, często mieszając. W tym czasie gotujemy makaron - im dłuższy tym lepszy - zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Do mięsa dodajemy sos ze słoika i całość podgrzewamy jeszcze 2 minuty. Makaron kładziemy na talerze, na to sos i ozdabiamy tartym serem.