Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zwykłe mielone nie musi być nudne
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7979
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 342
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3364
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 616
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7979
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 342
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3364
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 616
Składniki
Mielona mieszamy z mąką, jajkiem, solą, pieprzem i posiekaną cebulą, formujemy grube paluszki, wrzucamy na rozgrzaną patelnie z olejem smażymy, podajemy z serem i oliwką w kształcie masztu na wykałaczce.