Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Maliny strasznie szybko się psują, ale można temu zapobiec! Najpierw oglądamy dokładnie maliny - te już spleśniałe, albo tylko delikatnie dotknięte pleśnią - wyrzucamy. Płuczemy je w wodzie zmieszanej z octem. Dokładnie osuszamy. Pakujemy do pojemnika z wyłożonym ściereczką spodem i zamykamy, ale lekko uchylamy. Wkładamy do lodówki. Maliny można tak przechowywać do tygodnia. Fot. K. Kendall/flickr.com
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1903
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3862
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3630
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 441
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1903
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3862
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3630
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 441
Składniki