Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Maliny strasznie szybko się psują, ale można temu zapobiec! Najpierw oglądamy dokładnie maliny - te już spleśniałe, albo tylko delikatnie dotknięte pleśnią - wyrzucamy. Płuczemy je w wodzie zmieszanej z octem. Dokładnie osuszamy. Pakujemy do pojemnika z wyłożonym ściereczką spodem i zamykamy, ale lekko uchylamy. Wkładamy do lodówki. Maliny można tak przechowywać do tygodnia. Fot. K. Kendall/flickr.com
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4062
Delikatny filet z dorsza otulony sosem z natki pietruszki.
Odsłon: 155
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4062
Delikatny filet z dorsza otulony sosem z natki pietruszki.
Odsłon: 155
Składniki