Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Maliny strasznie szybko się psują, ale można temu zapobiec! Najpierw oglądamy dokładnie maliny - te już spleśniałe, albo tylko delikatnie dotknięte pleśnią - wyrzucamy. Płuczemy je w wodzie zmieszanej z octem. Dokładnie osuszamy. Pakujemy do pojemnika z wyłożonym ściereczką spodem i zamykamy, ale lekko uchylamy. Wkładamy do lodówki. Maliny można tak przechowywać do tygodnia. Fot. K. Kendall/flickr.com
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1877
Polecam, pychota.
Odsłon: 623
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 513
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1877
Polecam, pychota.
Odsłon: 623
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 513
Składniki