Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Maliny strasznie szybko się psują, ale można temu zapobiec! Najpierw oglądamy dokładnie maliny - te już spleśniałe, albo tylko delikatnie dotknięte pleśnią - wyrzucamy. Płuczemy je w wodzie zmieszanej z octem. Dokładnie osuszamy. Pakujemy do pojemnika z wyłożonym ściereczką spodem i zamykamy, ale lekko uchylamy. Wkładamy do lodówki. Maliny można tak przechowywać do tygodnia. Fot. K. Kendall/flickr.com
Prosty przepis na pyszny bigos. Bigos to tradycyjne danie kuchni polskiej, da...
Odsłon: 92
Krem śmietankowy z dużą ilością serka mascarpone to u mnie w rodzinie krem nr...
Odsłon: 155
Proste do przygotowania, pyszne żeberka wieprzowe pieczone w towarzystwie kap...
Odsłon: 372
Na karnawałowe spotkanie z rodziną lub przyjaciółmi proponuję przepis na pącz...
Odsłon: 863
Prosty przepis na pyszny bigos. Bigos to tradycyjne danie kuchni polskiej, da...
Odsłon: 92
Krem śmietankowy z dużą ilością serka mascarpone to u mnie w rodzinie krem nr...
Odsłon: 155
Proste do przygotowania, pyszne żeberka wieprzowe pieczone w towarzystwie kap...
Odsłon: 372
Na karnawałowe spotkanie z rodziną lub przyjaciółmi proponuję przepis na pącz...
Odsłon: 863
Składniki