Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 240
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 116
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 34
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 34
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 240
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 116
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 34
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 34
Składniki
mięso mielimy na maszynce o grubym sitku lub plastry mięsa siekamy nozem następnie dodajemy przyprawy dokładnie wyrabiamy.formujemy kulki nabierając mieso łyzką następnie kulki rozpłaszczamy mocno i formujemy okrągłe steki obtaczamy w mące i smazymy z obu stron.Następnie cebule kroimy w pół plasterki równiez smazymy i dodajemy do steków steki po usmazeniu jeszce posypac pieprzem.padawac z ziemniakam i kiszonym ogórkiem.