Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
najlepszy strogonow w internecie :)
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 74
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 128
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 74
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 128
Składniki
ZAKLEPKE robimy ze śmietany i mąki.
łopatkę kroimy w kostkę, przesmażamy. to samo robimy z cebulą, fasolą czerwoną.
pieczarki kroimi w plasterki, również przesmażamy.
z kostek rosołowych robimy bulion na 2 szklanki.
Do brytwanny wrzucamy mięso, cebulę, pieczarki, paprykę ( pokrojoną w kostkę). Wszystko podlewamy bulionem. Następnie dodajemy kukurydzę i fasolę.
Pod koniec gotowania zaprawiamy potrawę.