Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
suröwki sä zawsze uzupelnieniem drugiego dania,nie zapominajmy o nich,to bomba witaminowa dla nas.Suröwki robie zawsze ze swierzych warzyw,nie zapomnijcie ich przedtem umyc. Zycze smacznego
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1349
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 46
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1316
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 243
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1349
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 46
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1316
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 243
Składniki
Kapuste umytä kroimy ny cienke paseczki(ok1/2 cm),marchewke scieramy na duzych oczkach tarki,seler surowy i pietruszke korzen röwniez scieramy na tarce na dych oczkach, papryke kroimy na cienkie paseczki,natke drobnokroic i dodac na koncu. mieszac skladniki w jednej misce ,doprawic solä dodac majonez i smietane,wymieszac.