Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ususzoną i sproszkowaną kanię warto dodawać do zup i sosów. Dla mnie i mojej rodziny taki dodatek smakowy jest Ok. Ciekawa jestem czy ktoś też stosował ten sposób wykorzystania kani?
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 557
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 428
Na stole świątecznym nie może jej zabraknąć.
Odsłon: 1530
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 557
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 428
Na stole świątecznym nie może jej zabraknąć.
Odsłon: 1530
Składniki
Zbieramy zdrowe i średniej wielkości kanie.