Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ususzoną i sproszkowaną kanię warto dodawać do zup i sosów. Dla mnie i mojej rodziny taki dodatek smakowy jest Ok. Ciekawa jestem czy ktoś też stosował ten sposób wykorzystania kani?
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 107
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 4100
Prosty i smaczny przepis na szaszłyki z kurczaka na obiad lub kolację dla trz...
Odsłon: 155
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 107
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 4100
Prosty i smaczny przepis na szaszłyki z kurczaka na obiad lub kolację dla trz...
Odsłon: 155
Składniki
Zbieramy zdrowe i średniej wielkości kanie.