Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ususzoną i sproszkowaną kanię warto dodawać do zup i sosów. Dla mnie i mojej rodziny taki dodatek smakowy jest Ok. Ciekawa jestem czy ktoś też stosował ten sposób wykorzystania kani?
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 245
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1333
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25180
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 245
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1333
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25180
Składniki
Zbieramy zdrowe i średniej wielkości kanie.