Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe, tradycyjne, wigilijne, polskie.
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2534
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 225
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4349
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2534
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 225
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4349
Składniki
Karpia porcjujemy, obkładamy cebulą i posypujemy przyprawą i odstawiamy do lodówki na 2 godz. Po upływie tego czasu przygotowujemy ciasto. Łączymy wszystkie składniki (woda, mąka, pieprz, vegeta, jajko) i obtaczamy karpia. Smażymy na oleju, a następnie odparzamy. Na koniec dekorujemy rybę groszkiem, plasterkami pora i cytryny. Smacznego :)