Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe, tradycyjne, wigilijne, polskie.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8172
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 416
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8172
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 416
Składniki
Karpia porcjujemy, obkładamy cebulą i posypujemy przyprawą i odstawiamy do lodówki na 2 godz. Po upływie tego czasu przygotowujemy ciasto. Łączymy wszystkie składniki (woda, mąka, pieprz, vegeta, jajko) i obtaczamy karpia. Smażymy na oleju, a następnie odparzamy. Na koniec dekorujemy rybę groszkiem, plasterkami pora i cytryny. Smacznego :)