Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe, tradycyjne, wigilijne, polskie.
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 176
Roladki z tortilli z szynką i serem żółtym zapiekane w piekarniku to ekspreso...
Odsłon: 951
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 676
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 176
Roladki z tortilli z szynką i serem żółtym zapiekane w piekarniku to ekspreso...
Odsłon: 951
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 676
Składniki
Karpia porcjujemy, obkładamy cebulą i posypujemy przyprawą i odstawiamy do lodówki na 2 godz. Po upływie tego czasu przygotowujemy ciasto. Łączymy wszystkie składniki (woda, mąka, pieprz, vegeta, jajko) i obtaczamy karpia. Smażymy na oleju, a następnie odparzamy. Na koniec dekorujemy rybę groszkiem, plasterkami pora i cytryny. Smacznego :)