Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Świąteczny klops z jajkiem"
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2423
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4575
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1667
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 514
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2423
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4575
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1667
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 514
Składniki
Kajzerki namocz w wodzie. Korniszony pokrój w kostkę. Mięso zmiel razem z odciśniętymi bułkami. Cebulę obierz, posiekaj, wymieszaj z mięsną masą. Wbij surowe jajka. Dodaj posiekaną natkę, ogórki i musztardę. Przypraw.
Foremkę posmaruj tłuszczem i oprósz tartą bułką. Nałóż do niej połowę masy. Na tym ułóż jajka ugotowane na twardo oraz kiełbaski. Przykryj resztą mięsa. Posyp tartą bułką. Połóż kawałeczki masła. Piecz godzinę w 220°C.
<strong>Magdalena Skrzypek z Głogowa</strong>Źródło: Naj