Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1273
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5795
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8817
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18409
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1273
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5795
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8817
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18409
Składniki
Pieczarki pokroić w plastry lub mniejsze kawałki, ugotować, dodać do nich pokrojone w paski papryki oraz pokrojone w talarki cebule. Ugotować, chwile dusić pod przykryciem. Następnie dodać pokrojone "w ryjki" parówki(przecinać z obu stron do połowy na ukos tak żeby powtawała litera V). Dodać ketchup i koncentrat. Dokłądnie wymieszać i jeszcze przez chwilę dusić pod przykryciem. Zamiast parówki można dodac kuleczki z mięsa mielonego.