Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czekolada dubajska to rewelacyjne połączenie Waszej ulubionej czekolady i pys...
Odsłon: 538
Przepyszne i pachnące świętami babeczki, które można przygotować z dziećmi z...
Odsłon: 73
Mini szarlotki w słoiczkach.
Odsłon: 169
Postny barszcz na zakwasie i czerwonym winie o intensywnym kolorze.
Odsłon: 838
Czekolada dubajska to rewelacyjne połączenie Waszej ulubionej czekolady i pys...
Odsłon: 538
Przepyszne i pachnące świętami babeczki, które można przygotować z dziećmi z...
Odsłon: 73
Mini szarlotki w słoiczkach.
Odsłon: 169
Postny barszcz na zakwasie i czerwonym winie o intensywnym kolorze.
Odsłon: 838
Składniki
Pieczarki pokroić w plastry lub mniejsze kawałki, ugotować, dodać do nich pokrojone w paski papryki oraz pokrojone w talarki cebule. Ugotować, chwile dusić pod przykryciem. Następnie dodać pokrojone "w ryjki" parówki(przecinać z obu stron do połowy na ukos tak żeby powtawała litera V). Dodać ketchup i koncentrat. Dokłądnie wymieszać i jeszcze przez chwilę dusić pod przykryciem. Zamiast parówki można dodac kuleczki z mięsa mielonego.