Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Swojska wieprzowinka z rzepą"
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 108
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4332
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2611
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 108
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4332
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2611
Składniki
Rzepę obierz i pokrój w kawałki. Gotuj w osolonej wodzie ok. 10 minut. Marchewki potnij w plasterki i razem z groszkiem dorzuć do wody. Odcedź. Mięso pokrój w kostkę i podsmaż na oleju, oprószone solą i pieprzem.
Cebulę i czosnek pokrój w talarki. Wraz z warzywami i ziołami dorzuć do mięsa, wymieszaj. Podlej wodą i duś do miękkości.Źródło: Naj