Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste do wykonania,szybkie i smaczne szaszłyczki.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1537
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1288
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1370
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1198
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1537
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1288
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1370
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1198
Składniki
Pierś kurczaka,lub schab pokroić w centymetrowe plastry,posolić i popieprzyć najlepiej zostawić na noc w lodówce.Cukinię,paprykę,cebulę,boczek pokroić na odpowiedniej grubości talarki.Następnie jak będziemy mieć wszystko gotowe nabijamy kolejno na patyczki po nabiciu smarujemy całość olejem i układamy na aluminiowej tacy,którą układamy na dobrze rozgrzany ruszt.Po upieczeniu praktycznie już na sam koniec możemy całość posypać dowolną przyprawą do mięs grillowanych ja preferuję przyprawę do kurczaka.Smacznego