Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste do wykonania,szybkie i smaczne szaszłyczki.
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 447
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 5587
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 447
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 5587
Składniki
Pierś kurczaka,lub schab pokroić w centymetrowe plastry,posolić i popieprzyć najlepiej zostawić na noc w lodówce.Cukinię,paprykę,cebulę,boczek pokroić na odpowiedniej grubości talarki.Następnie jak będziemy mieć wszystko gotowe nabijamy kolejno na patyczki po nabiciu smarujemy całość olejem i układamy na aluminiowej tacy,którą układamy na dobrze rozgrzany ruszt.Po upieczeniu praktycznie już na sam koniec możemy całość posypać dowolną przyprawą do mięs grillowanych ja preferuję przyprawę do kurczaka.Smacznego