Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste do wykonania,szybkie i smaczne szaszłyczki.
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1336
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8765
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3148
Polecam.
Odsłon: 1952
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1336
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8765
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3148
Polecam.
Odsłon: 1952
Składniki
Pierś kurczaka,lub schab pokroić w centymetrowe plastry,posolić i popieprzyć najlepiej zostawić na noc w lodówce.Cukinię,paprykę,cebulę,boczek pokroić na odpowiedniej grubości talarki.Następnie jak będziemy mieć wszystko gotowe nabijamy kolejno na patyczki po nabiciu smarujemy całość olejem i układamy na aluminiowej tacy,którą układamy na dobrze rozgrzany ruszt.Po upieczeniu praktycznie już na sam koniec możemy całość posypać dowolną przyprawą do mięs grillowanych ja preferuję przyprawę do kurczaka.Smacznego