Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1289
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 787
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1289
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 787
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Składniki
Najlepiej poprzedniego dnia zamarynować kurczaka i boczek. Kurczaka, boczek i paprykę kroimy w większą kostkę, bakłażana w krążki a cebulę w pióra. Nabijamy na patyczki do szaszłyków w kolejności dowolnej :) posypujemy dodatkowo przyprawą do grilla i wrzucamy na ruszt :) Smacznego :)