Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i smaczne ciasteczka pieguski z czekoladą idealne na święta. Można je...
Odsłon: 761
Polecam. Może być na śniadanie, może być na kolację. Samo dobro.
Odsłon: 863
Faszerowany szczupak na Wigilię? Czemu nie! To niezwykle ciekawa i efektowna...
Odsłon: 2418
Szybkie i smaczne ciasteczka pieguski z czekoladą idealne na święta. Można je...
Odsłon: 761
Polecam. Może być na śniadanie, może być na kolację. Samo dobro.
Odsłon: 863
Faszerowany szczupak na Wigilię? Czemu nie! To niezwykle ciekawa i efektowna...
Odsłon: 2418
Składniki
Szpinak myję i obgotowuję,dobrze odsączam.W garnku rozpuszczam masło dodaję czosnek wycisniety podsmarzam,dodaję ok 2 łyżki mąki a następnie mleko cały czas mieszając(sos beszamelowy)do sosu dodaję szpinak pokrojony nie za drobno i przyprawiam-trochę gałki muszkatołowej świeżo startej,łyżeczkę wegety,curry,oregano,zioła prowansalskie albo przyprawa włoska,i do smaku soli.