Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35565
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1166
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1743
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5901
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35565
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1166
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1743
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5901
Składniki
Szpinak myję i obgotowuję,dobrze odsączam.W garnku rozpuszczam masło dodaję czosnek wycisniety podsmarzam,dodaję ok 2 łyżki mąki a następnie mleko cały czas mieszając(sos beszamelowy)do sosu dodaję szpinak pokrojony nie za drobno i przyprawiam-trochę gałki muszkatołowej świeżo startej,łyżeczkę wegety,curry,oregano,zioła prowansalskie albo przyprawa włoska,i do smaku soli.