Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 332
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 387
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 125
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 332
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 387
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 125
Składniki
Szpinak myję i obgotowuję,dobrze odsączam.W garnku rozpuszczam masło dodaję czosnek wycisniety podsmarzam,dodaję ok 2 łyżki mąki a następnie mleko cały czas mieszając(sos beszamelowy)do sosu dodaję szpinak pokrojony nie za drobno i przyprawiam-trochę gałki muszkatołowej świeżo startej,łyżeczkę wegety,curry,oregano,zioła prowansalskie albo przyprawa włoska,i do smaku soli.