Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Szpinakowa fantazja"
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 53
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 60
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 301
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 53
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 60
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 301
Składniki
Makaron ugotuj. Szparagi umyj, odkrój zdrewniałe końcówki, smaż 10 minut na rozgrzanym maśle.
Na patelni rozgrzej olej, podsmaż szpinak z przeciśniętym czosnkiem. Dodaj pokrojony żółty ser i śmietanę. Przypraw solą i pieprzem, wymieszaj.
Odcedzony makaron połącz ze szparagami, sosem szpinakowym, wymieszaj potrząsając. Posyp pokrojonymi rzodkiewkami i startym żółtym serem.
CZAS: około godzinyŹródło: Dobry Tydzień