Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Szpinakowa fantazja"
Takie danie można podawać z ryżem lub kaszą. Jest proste i szybkie do przygot...
Odsłon: 165
Propozycja na przekąskę lub danie główne, które można podać z frytkami lub ry...
Odsłon: 15540
Omlet to sposób na pyszne i sycące śniadanie, które doda nam energii na cały...
Odsłon: 169
Pieczona marchewka i pasternak to część tzw. roast dinner w Anglii, który skł...
Odsłon: 114
Takie danie można podawać z ryżem lub kaszą. Jest proste i szybkie do przygot...
Odsłon: 165
Propozycja na przekąskę lub danie główne, które można podać z frytkami lub ry...
Odsłon: 15540
Omlet to sposób na pyszne i sycące śniadanie, które doda nam energii na cały...
Odsłon: 169
Pieczona marchewka i pasternak to część tzw. roast dinner w Anglii, który skł...
Odsłon: 114
Składniki
Makaron ugotuj. Szparagi umyj, odkrój zdrewniałe końcówki, smaż 10 minut na rozgrzanym maśle.
Na patelni rozgrzej olej, podsmaż szpinak z przeciśniętym czosnkiem. Dodaj pokrojony żółty ser i śmietanę. Przypraw solą i pieprzem, wymieszaj.
Odcedzony makaron połącz ze szparagami, sosem szpinakowym, wymieszaj potrząsając. Posyp pokrojonymi rzodkiewkami i startym żółtym serem.
CZAS: około godzinyŹródło: Dobry Tydzień