Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Szpinakowa fantazja"
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 731
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22763
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15137
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4853
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45451
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 731
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22763
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15137
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4853
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45451
Składniki
Makaron ugotuj. Szparagi umyj, odkrój zdrewniałe końcówki, smaż 10 minut na rozgrzanym maśle.
Na patelni rozgrzej olej, podsmaż szpinak z przeciśniętym czosnkiem. Dodaj pokrojony żółty ser i śmietanę. Przypraw solą i pieprzem, wymieszaj.
Odcedzony makaron połącz ze szparagami, sosem szpinakowym, wymieszaj potrząsając. Posyp pokrojonymi rzodkiewkami i startym żółtym serem.
CZAS: około godzinyŹródło: Dobry Tydzień