Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Szpinakowa fantazja"
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11802
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1286
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12444
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 3355
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11802
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1286
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12444
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 3355
Składniki
Makaron ugotuj. Szparagi umyj, odkrój zdrewniałe końcówki, smaż 10 minut na rozgrzanym maśle.
Na patelni rozgrzej olej, podsmaż szpinak z przeciśniętym czosnkiem. Dodaj pokrojony żółty ser i śmietanę. Przypraw solą i pieprzem, wymieszaj.
Odcedzony makaron połącz ze szparagami, sosem szpinakowym, wymieszaj potrząsając. Posyp pokrojonymi rzodkiewkami i startym żółtym serem.
CZAS: około godzinyŹródło: Dobry Tydzień