Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Szpinakowa fantazja"
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10430
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336774
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4344
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423775
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10430
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336774
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4344
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423775
Składniki
Makaron ugotuj. Szparagi umyj, odkrój zdrewniałe końcówki, smaż 10 minut na rozgrzanym maśle.
Na patelni rozgrzej olej, podsmaż szpinak z przeciśniętym czosnkiem. Dodaj pokrojony żółty ser i śmietanę. Przypraw solą i pieprzem, wymieszaj.
Odcedzony makaron połącz ze szparagami, sosem szpinakowym, wymieszaj potrząsając. Posyp pokrojonymi rzodkiewkami i startym żółtym serem.
CZAS: około godzinyŹródło: Dobry Tydzień