Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Sztuka mięsa z warzywami"
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8753
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 84
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8753
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 84
Składniki
Wołowinę oprósz pieprzem i majerankiem. Obsmaż mięso na oleju. Włoszczyznę, ziele angielskie i liść laurowy zalej litrem wody, wrzuć mięso. Gotuj 2 godziny.
Z masła i mąki przygotuj zasmażkę, zalej ją wywarem, zahartuj śmietaną, przypraw solą, pieprzem i gałką muszkatołową, gotuj na małym ogniu. Dodaj utarty ogórek i posiekany czosnek.
Mięso pokrój. Podawaj z warzywami i sosem.
CZAS: około 2,5 godzinyŹródło: Dobry Tydzień