Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
propozycja na lekką i zdrową przekąskę
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 33487
Przepis na zrazy po warszawsku znalazłyśmy w książce Pawła Płaczka zatytułow...
Odsłon: 94
Deser dla prawdziwych łakomczuchów! Smażone ciasto jak na pączki nadziane bit...
Odsłon: 231
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 33487
Przepis na zrazy po warszawsku znalazłyśmy w książce Pawła Płaczka zatytułow...
Odsłon: 94
Deser dla prawdziwych łakomczuchów! Smażone ciasto jak na pączki nadziane bit...
Odsłon: 231
Składniki
Odsączyć tuńczyka, umyć warzywa, porwać na kawałki sałatę, fetę pokroić w kostkę. Przygotować sos sałatkowy wg przepisu na opakowaniu. Wrzucić składniki do dużej miski, wymieszać, polać sosem bezpośrednio przed podaniem.