Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie jest proste w wykonaniu smaczne i efektownie wygląda na talerzu
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10222
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2847
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1964
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 750
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10222
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2847
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1964
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 750
Składniki
Przygotowanie sosu. Do garnka włóż masło ,ząbki czosnku zetrzyj na tarce lub przeciśnij przez praskę króciutko podsmaż dodaj szpinak podduś troszkę ok 5 min dodaj śmietanę i rozdrobniony ser pleśniowy i pomału zagotuj gotuj aż sos stanie się zawiesisty dopraw do smaku solą i pieprzem.
makaron ugotuj według przepisu na opakowaniu musi być aldente odcedż przelej zimna wodą i wymieszaj z sosem wszystko razem przygrzej wykładaj na talerze posyp startym parmezanem można udekorować cząstką cytryny i listkiem świeżej mięty smacznego!!!