Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie jest proste w wykonaniu smaczne i efektownie wygląda na talerzu
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2320
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3351
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1411
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2148
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2320
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3351
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1411
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2148
Składniki
Przygotowanie sosu. Do garnka włóż masło ,ząbki czosnku zetrzyj na tarce lub przeciśnij przez praskę króciutko podsmaż dodaj szpinak podduś troszkę ok 5 min dodaj śmietanę i rozdrobniony ser pleśniowy i pomału zagotuj gotuj aż sos stanie się zawiesisty dopraw do smaku solą i pieprzem.
makaron ugotuj według przepisu na opakowaniu musi być aldente odcedż przelej zimna wodą i wymieszaj z sosem wszystko razem przygrzej wykładaj na talerze posyp startym parmezanem można udekorować cząstką cytryny i listkiem świeżej mięty smacznego!!!