Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie jest proste w wykonaniu smaczne i efektownie wygląda na talerzu
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 912
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1046
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2093
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 912
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1046
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2093
Składniki
Przygotowanie sosu. Do garnka włóż masło ,ząbki czosnku zetrzyj na tarce lub przeciśnij przez praskę króciutko podsmaż dodaj szpinak podduś troszkę ok 5 min dodaj śmietanę i rozdrobniony ser pleśniowy i pomału zagotuj gotuj aż sos stanie się zawiesisty dopraw do smaku solą i pieprzem.
makaron ugotuj według przepisu na opakowaniu musi być aldente odcedż przelej zimna wodą i wymieszaj z sosem wszystko razem przygrzej wykładaj na talerze posyp startym parmezanem można udekorować cząstką cytryny i listkiem świeżej mięty smacznego!!!