Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostatnio w modzie na blogach kulinarnych. Też chciałam się przekonać czy warte grzechu. WARTE :)
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 89
Dziś do pracy.
Odsłon: 114
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 125
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15389
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 302
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 89
Dziś do pracy.
Odsłon: 114
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 125
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15389
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 302
Składniki
Podsmażyć cebulę, cukinię pokroić w plastry i podgotować na parze ok 10min. W między czasie nastawić śmietanę, i zagotować z pokrojonym łososiem. Dodać cebulę i cukinię. Do całości dodać sól, pieprz..sos sojowy. Odstawić na 5 min, aby śmietana przejęła aromat skladników.
Makaron gotować wg przepisu. Po ugotowaniu wymieszać z sosem, posypać koprem.