Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Tarta z kremem brzoskwiniowym"
Szybka do zrobienia. Smaczna. Polecam.
Odsłon: 10600
Szybkie i smaczne danie
Odsłon: 5879
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 616
Sobota - to czas na grillowanie. Prosty przepis na smakowity kociołek pełen r...
Odsłon: 106
Eksperyment z zapiekankami udany. Pyszne i proste w przygotowaniu zapiekanki...
Odsłon: 13701
Szybka do zrobienia. Smaczna. Polecam.
Odsłon: 10600
Szybkie i smaczne danie
Odsłon: 5879
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 616
Sobota - to czas na grillowanie. Prosty przepis na smakowity kociołek pełen r...
Odsłon: 106
Eksperyment z zapiekankami udany. Pyszne i proste w przygotowaniu zapiekanki...
Odsłon: 13701
Składniki
Ciasto rozwiń, wyłóż do formy na papier do pieczenia, zrób wyższy brzeg. Środek ponakłuwaj widelcem. Jajko roztrzep, wymieszaj z mlekiem, posmaruj brzegi ciasta. Piecz przez 30 minut w temperaturze 200°C.
Brzoskwinie umyj, przekrój na połówki i usuń pestki. Serek wymieszaj z jajkiem oraz przesianym cukrem pudrem. Wyłóż go na środek ciasta. Na wierzch ułóż połówki brzoskwiń. Piecz przez 20 minut w temperaturze 200°C, a następnie wyjmij i wystudź.
Śmietanę ubij na sztywno, pod koniec dodając łyżkę przesianego cukru pudru. Zrób z niej kleksy na wierzchu ciasta, a następnie posyp wszystko cukrem pudrem.
CZAS: około 70 minutŹródło: Dobry Tydzień