Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Tort makaronowy"
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1638
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2622
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1638
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2622
Składniki
Makaron ugotuj na półtwardo.
Mięso przesmaż na oleju.
Dodaj rozdrobnione pomidory, natkę pietruszki i ser żółty. Dosyp przyprawy i duś kilka minut.
Z ciasta wytnij koło wielkości formy i rozłóż na dnie naczynia wysmarowanego masłem i obsypanego bułką. Resztę ciasta potnij w paski.
Ułóż na nim przygotowane , pokryj paskami ciasta i wstaw na 25 minut do piekarnika rozgrzanego do 180°C.Źródło: Telemax