Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Tort makaronowy"
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 852
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5838
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9669
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 298
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 852
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5838
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9669
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 298
Składniki
Łososia skrop sokiem z cytryny, piecz 20 minut w 200°C, pokrój na mniejsze kawałki. Makaron ugotuj na sposób al dente, odcedź. Wymieszaj z masłem, jajkami, ementalerem i parmezanem. Boczek pokrój w kostkę, podsmaż na rozgrzanym oleju.
W rondelku rozgrzej masło, dodaj mąkę, smaż, dodaj mleko, przyprawy. Chwilę smaż.
Masę makaronową połącz z łososiem, zalej sosem. Wymieszaj, przełóż do tortownicy, posyp podsmażonym boczkiem. Zapiekaj przez 30 minut w temperaturze 180°C. Dekoruj oregano.Źródło: Dobry Tydzień