Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na prawdę szybka wersja popularnej tortilli. O wiele zdrowsza od tej kupowanej w przydrożnym barze ;)
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 332
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 387
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 125
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 332
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 387
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 125
Składniki
Warzywa kroimy wg uznania i mieszamy w misce - jak na sałatkę. Doprawiamy do smaku.
Na rozłożony placek układamy pokrojone parówki, posypujemy przyprawą oraz polewamy sosem czosnkowym (można wcześniej wymieszać sos z przyprawą).
Następnie dodajemy warzywa.
Ponownie polewamy sosem czosnkowym (lub keczupem).
Zwijamy tak, by nic nam nie wypadło ze środka. Ja składam najpierw dół a następnie boki.
Jemy na zimno, o każdej porze dnia. Doskonałe na obiad, na kolację oraz jako szybka przekąska.