Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na prawdę szybka wersja popularnej tortilli. O wiele zdrowsza od tej kupowanej w przydrożnym barze ;)
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 2935
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 882
Pyszny, delikatny deser. Pianka rozpływa się w ustach. Mus dyniowy dodaje wyr...
Odsłon: 2425
Półka w spiżarni zawsze ugina się pod ciężarem takich słoiczków. Jest kilka p...
Odsłon: 6753
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 2935
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 882
Pyszny, delikatny deser. Pianka rozpływa się w ustach. Mus dyniowy dodaje wyr...
Odsłon: 2425
Półka w spiżarni zawsze ugina się pod ciężarem takich słoiczków. Jest kilka p...
Odsłon: 6753
Składniki
Warzywa kroimy wg uznania i mieszamy w misce - jak na sałatkę. Doprawiamy do smaku.
Na rozłożony placek układamy pokrojone parówki, posypujemy przyprawą oraz polewamy sosem czosnkowym (można wcześniej wymieszać sos z przyprawą).
Następnie dodajemy warzywa.
Ponownie polewamy sosem czosnkowym (lub keczupem).
Zwijamy tak, by nic nam nie wypadło ze środka. Ja składam najpierw dół a następnie boki.
Jemy na zimno, o każdej porze dnia. Doskonałe na obiad, na kolację oraz jako szybka przekąska.