Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35761
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1226
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1765
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6071
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35761
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1226
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1765
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6071
        
        
                Składniki
Ugotować marchewkę.2 cebule pokroić w kostkę i podsmażyć. Do ugotowanej soczewicy i kaszy jaglanej dodać marchewkę i cebulę. Wszystko zblendować. Dodać sól, pieprz, curry, posiekaną pietruszkę, bułkę tartą, mąkę ziemnaczaną. Wszystko wymieszać. Masa musi byc całkiem zbita.Rozgrzać olej na patelni. Z masy formować kotleciki, obtaczać w bułce tartej, smażyć z obu stron.
Przygotować ulubione bułki i warzywa. Bułki posmarowałam keczupem aby wszystko się trzymało. układać sałatę pomidora, cebulę, kotlet