Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1136
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1147
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13179
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1136
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1147
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13179
Składniki
filety pokroić wzdłuż na 12 pasków
każdy pasek posypać wegetą i pieprzem
spleść warkocze spinając po obu stronach wykałaczkami i posmarować cienko miodem po obu stronach
smażyć na małym ogniu , aż bedą złote
można do tego mięska podać ziemniaczane smażone kulki i surówkę z kapusty pekińskiej