Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5590
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1075
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12150
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5153
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1506
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5590
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1075
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12150
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5153
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1506
Składniki
1. Umyć warzywa 2. Pokroić bataty, ziemniaki i brokuły 3. Ugotować bataty i ziemniaki 4. Wszystkie warzywa na patelnię i polać oliwą z oliwek 5. Doprawić dodatkowo ziemniaki i bataty 6. Dać wszędzie sól i pieprz 7. Dać do piekarnika na 180 stopni na około 45 minut i włączyć termoobieg