Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i domowe
Cebulę obierz i pokrój w kostkę. Na patelnię wlej olej i zeszklij na nim cebulkę. Wątróbkę umyj w zimnej wodzie, pokrój w paseczki i wrzuć na patelnie. Pomieszaj, przykryj pokrywką i podduszaj około 5 - 7 min. Do niewielkiego naczynia włóż musztardę i mąkę - dokładnie wymieszaj, dodaj około 4 łyżki zimnej wody i ponownie dokładnie wymieszaj. Dadaj do wątróbki z cebulką. Całość wymieszaj i pozostaw na ogniu jeszcze dwie minuty. Wyłącz podgrzewanie i przykryj całość pokrywką :) Masz teraz trochę czasu, żeby przygotować dodatki do obiadu. Ja podawałam mięso z ziemniaczanym pire i sałatką z kapusty pekińskiej.
Polecam :)
Polecam, bardzo soczysta i aromatyczna.
Odsłon: 20972
Pyszne delikatne polędwiczki wieprzowe duszone w sosie musztardowym z konserw...
Odsłon: 13521
Nowa propozycja obiadowa - wątróbka w sosie musztardowym. Przepis otrzymałam...
Odsłon: 1292
Chciałam podzielić się z wami przepisem na pyszną roladę drobiową. Rolada nad...
Odsłon: 196
Makaron z warzywami i omletem oscypkowym w sosie orzechowo-sezamowym. Ogórki...
Odsłon: 157
Pysznym młodym ziemniakom wystarczy tylko lekkie podkreślenie smaku!
Odsłon: 546
Ogórki kanapkowe z kurkumą to świetny pomysł na zdrowy dodatek do pieczywa i...
Odsłon: 58
Bardzo smaczne, proste i szybkie w przygotowaniu ciasto z jabłkami papierówka...
Odsłon: 10225
Chciałam podzielić się z wami przepisem na pyszną roladę drobiową. Rolada nad...
Odsłon: 196
Makaron z warzywami i omletem oscypkowym w sosie orzechowo-sezamowym. Ogórki...
Odsłon: 157
Pysznym młodym ziemniakom wystarczy tylko lekkie podkreślenie smaku!
Odsłon: 546
Ogórki kanapkowe z kurkumą to świetny pomysł na zdrowy dodatek do pieczywa i...
Odsłon: 58
Bardzo smaczne, proste i szybkie w przygotowaniu ciasto z jabłkami papierówka...
Odsłon: 10225
Składniki
Cebulę obierz i pokrój w kostkę. Na patelnię wlej olej i zeszklij na nim cebulkę. Wątróbkę umyj w zimnej wodzie, pokrój w paseczki i wrzuć na patelnie. Pomieszaj, przykryj pokrywką i podduszaj około 5 - 7 min. Do niewielkiego naczynia włóż musztardę i mąkę - dokładnie wymieszaj, dodaj około 4 łyżki zimnej wody i ponownie dokładnie wymieszaj. Dadaj do wątróbki z cebulką. Całość wymieszaj i pozostaw na ogniu jeszcze dwie minuty. Wyłącz podgrzewanie i przykryj całość pokrywką :) Masz teraz trochę czasu, żeby przygotować dodatki do obiadu. Ja podawałam mięso z ziemniaczanym pire i sałatką z kapusty pekińskiej. Polecam :)
Przepisy Dania główne
Dania główne
Kotlety mielone z cukinii
Dania główne
Pierogi z kaszą gryczaną i grzybami
Dania główne
Tarta z kurkami i boczkiem (średnica 32 cm)
Dania główne
Leniwe kluski. Przepis ze starego zeszytu.
Kotlety mielone z cukinii
Pełne smaku!
Odsłon: 9
Pierogi z kaszą gryczaną i grzybami
Staropolski przepis na smaczne pierogi, polecam ten przepis.
Odsłon: 33