Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie w przygotowaniu 2-gie danie obiadowe lub kolacja.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7899
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1162
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13666
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7899
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1162
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13666
Składniki
Na dużej patelni rozgrzać kilka łyżek oleju.Zeszklić pokrojoną w talarki cebule.Jablka obrać podzielić na cząstki,włożyć na patelnię obok cebuli i dusić pod przykryciem aż jabłka zmiękną.Wątróbkę umyć( można obsypać mąką),ułożyć na patelni obok cebuli i jabłek,podsmażyć z obu stron.Całość posypać majerankiem,pieprzem i solą.Pozostawić pod przykryciem na małym ogniu 3-5 minut.Podawać z ziemniakami lu pieczywem.Smacznego.