Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie w przygotowaniu 2-gie danie obiadowe lub kolacja.
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 48
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 173
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 76
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 55
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 48
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 173
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 76
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 55
Składniki
Na dużej patelni rozgrzać kilka łyżek oleju.Zeszklić pokrojoną w talarki cebule.Jablka obrać podzielić na cząstki,włożyć na patelnię obok cebuli i dusić pod przykryciem aż jabłka zmiękną.Wątróbkę umyć( można obsypać mąką),ułożyć na patelni obok cebuli i jabłek,podsmażyć z obu stron.Całość posypać majerankiem,pieprzem i solą.Pozostawić pod przykryciem na małym ogniu 3-5 minut.Podawać z ziemniakami lu pieczywem.Smacznego.