Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Wołowe carpaccio"
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 98
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 40
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 109
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 98
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 40
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 109
Składniki
Wołowinę dokładnie oczyść z zewnętrznej błonki i wstaw do zamrażalnika na 3 godziny. Podmrożone mięso pokrój ostrym szerokim nożem na bardzo cienkie, prawie przezroczyste plasterki i ułóż na talerzu.
Posyp pokrojoną rukolą i skrop oliwą. Na plasterkach mięsa połóż kawałki parmezanu. Całość skrop cytryną i podawaj z pieczywem czosnkowym.Źródło: Na żywo