Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Wołowe carpaccio"
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 924
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4556
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1176
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 527
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 924
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4556
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1176
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 527
Składniki
Wołowinę dokładnie oczyść z zewnętrznej błonki i wstaw do zamrażalnika na 3 godziny. Podmrożone mięso pokrój ostrym szerokim nożem na bardzo cienkie, prawie przezroczyste plasterki i ułóż na talerzu.
Posyp pokrojoną rukolą i skrop oliwą. Na plasterkach mięsa połóż kawałki parmezanu. Całość skrop cytryną i podawaj z pieczywem czosnkowym.Źródło: Na żywo