Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Wołowe carpaccio"
Schab faszerowany to już w pewnym sensie tradycyjne mięsko na świątecznym sto...
Odsłon: 17
Dzisiaj moje ulubione gołąbki które przygotowuję na święta. Są to gołąbki z g...
Odsłon: 109
Świąteczne smaki.
Odsłon: 95
Schab faszerowany to już w pewnym sensie tradycyjne mięsko na świątecznym sto...
Odsłon: 17
Dzisiaj moje ulubione gołąbki które przygotowuję na święta. Są to gołąbki z g...
Odsłon: 109
Świąteczne smaki.
Odsłon: 95
Składniki
Wołowinę dokładnie oczyść z zewnętrznej błonki i wstaw do zamrażalnika na 3 godziny. Podmrożone mięso pokrój ostrym szerokim nożem na bardzo cienkie, prawie przezroczyste plasterki i ułóż na talerzu.
Posyp pokrojoną rukolą i skrop oliwą. Na plasterkach mięsa połóż kawałki parmezanu. Całość skrop cytryną i podawaj z pieczywem czosnkowym.Źródło: Na żywo