Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Wołowe carpaccio"
Przepis dnia
Obiad prosty do zrobienia. Polecam.
Odsłon: 914
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 886
Przepis dnia
Obiad prosty do zrobienia. Polecam.
Odsłon: 914
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 886
Składniki
Wołowinę dokładnie oczyść z zewnętrznej błonki i wstaw do zamrażalnika na 3 godziny. Podmrożone mięso pokrój ostrym szerokim nożem na bardzo cienkie, prawie przezroczyste plasterki i ułóż na talerzu.
Posyp pokrojoną rukolą i skrop oliwą. Na plasterkach mięsa połóż kawałki parmezanu. Całość skrop cytryną i podawaj z pieczywem czosnkowym.Źródło: Na żywo