Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Wyjątkowe sosy do mięs i warzyw z grilla"
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1663
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1452
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1457
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1626
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1663
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1452
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1457
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1626
Składniki
Orzechy zmiel lub drobno posiekaj. Połowę śmietanki ubij na sztywno, ubijając – dodawaj po żółtku. Wino zagotuj z połową orzechów oraz pozostałą płynną śmietanką. Do wina dodaj ubitą śmietankę z żółtkami, pod- grzej, ale nie zagotuj. Gdy ostygnie, dopraw i posyp orzechami.Źródło: Świat i Ludzie