Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Wytrawne gofry"
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1126
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4763
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1410
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1126
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4763
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1410
Składniki
Ziemniaki i cebulę zetrzyj na tarce o małych oczkach. Odciśnij nadmiar wody. Skrobię, która się wytrąci, dodaj do ziemniaków, wodę wylej. Dodaj jajko, mąkę pszenną, mąkę ziemniaczaną, przypraw solą i pieprzem.
Gofrownicę posmaruj oliwą, nakładaj ciasto, piecz około 8-10 minut. Gotowe placki posyp kawałkami sera i grubo mielonym pieprzem. Podawaj z sałatą i rukolą.
CZAS: około 40 minutŹródło: Dobry Tydzień